Unelte personale
Locatia curenta: Prima pagina Documente utile
Competitivitate si performanta in cercetare prin programe doctorale de calitate (ProDOC) POSDRU/88/1.5/S/61178

Acest site este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

www.fonduri-ue.ro

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi site-ul

www.fonduri-ue.ro

Autentificare


Ai uitat parola?
 

Documente utile

Folder Documente utile pentru publicarea tezelor de doctorat
 
File Programare doctoranzi_sesiuni stiintifice_mai 2011
Cele doua sesiuni zilnice, cea de dimineata si cea de dupa-amiaza, vor incepe la orele 9:00, respectiv 14:30. Va rugam sa fiti prezenti in Sala Senatului cu o jumatate de ora mai devreme, pentru a va putea descarca prezentarea pe laptop-ul pus la dispozitie.
File Template prezentare sesiuni stiintifice
Fiecare doctorand va avea la dispozitie 8-10 minute pentru prezentare si 3-5 minute pentru discutii/intrebari. In cazul tezelor in cotutela, se va pastra mentiunea "(teza in cotutela)" pe primul slide, adaptand exemplul dat pentru cele doua institutii. VA RUGAM SA RESPECTATI INTOCMAI INSTRUCTIUNILE DE COMPLETARE! Fisierul se va salva cu numele: "ID61178 Domeniu doctorat_Nume Prenume_mai 2011" (va rugam consultati sectiunea "Doctoranzi" pentru a completa corect domeniul de doctorat la care sunteti inscrisi). Prezentarile se vor salva pe un memory-stick, urmand ca in ziua programata sa fie descarcate pe laptop-ul care va fi pus la dispozitie in Sala Senatului. VA RUGAM SA NU TRIMITETI PREZENTARILE PE E-MAIL! VA REAMINTIM CA PREZENTA ESTE OBLIGATORIE!
File Conferinta SysStruc '11, 16-17 septembrie 2011, Univ. "Eftimie Murgu" Resita
 
File Cerere deplasare interna
Cererile de deplasare interna se depun cu cel putin 20 de zile inaintea efectuarii deplasarii. Pe baza cererii se elibereaza ordinul de deplasare. Nota: cererile de deplasare interna trebuie datate si stampilate inclusiv in locatia unde se efectueaza deplasarea. Prin urmare, doctoranzii trebuie sa le aiba asupra lor in momentul deplasarii.
File Cerere deplasare externa
Cererea de deplasare externa se depune cu minim patru (4) saptamani inaintea efectuarii deplasarii, astfel incat biletul de avion (daca este cazul) sa poata fi achizitionat in timp util si la un pret cat mai mic. Atentie: biletele de avion se cumpara centralizat, prin Serviciul Achizitii al UPB! Va rugam sa mentionati pe cererea de deplasare un interval de timp preferat de plecare (daca se alege avionul), de maxim doua (2) ore. In atentia asistentilor universitari: va rugam sa mentionati pe cererea de deplasare: ASISTENT UNIVERSITAR UPB.
Folder Link-uri utile
Acest folder contine link-uri la informatii utile doctoranzilor bursieri, precum cele despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU.
File Declaratie de consimtamant ID61178
Articolul 9.A alineatul (21) din Contractul de finantare la care se face referire in textul declaratiei este urmatorul: "Beneficiarul are obligatia de a respecta prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa in legislatia nationala prin Legea nr. 677/2001, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa in legislatia nationala prin Legea nr. 506/2004. Beneficiarul va informa persoanele din grupul tinta al proiectului despre obligativitatea sa de a furniza datele lor personale, cu respectarea dispozitiilor legale mentionate. In acest sens, participantii sau reprezentatntii lor legali vor semna o declaratie de consimtamant prin care isi dau acrodul cu privire la utilizarea si prelucrarea datelor personale." "Institutii abilitate" inseamna: Universitatea "Politehnica" din Bucuresti, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin OI (Organismul Intermediar) POSDRU, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin AM (Autoritatea de Management) POSDRU.
File Raport lunar activitate doctoranzi
Fisierul cuprinde instructiuni de completare pentru fiecare punct al raportului.
File Anexa 16 - Formular de identificare a grupului tinta
Formularul de identificare a grupului tinta se depune pana pe 25 mai a.c.., cel mai tarziu, la Biroul CEMPDI, sala 420, etaj 4, Rectorat.
File Prezentare proiect_intalnire doctoranzi 24.06.2010
 
Actiuni document
Actiuni document
Disclaimer

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Acces platforma

Login

« Mai 2023 »
Mai
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031