Unelte personale
Locatia curenta: Prima pagina News Procedura incarcare rapoarte lunare de activitate
Dezvoltarea de cariere stiintifice competitive prin programe de burse doctorale (COMPETE) POSDRU/88/1.5/S/60203

Acest site este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

www.fonduri-ue.ro

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi site-ul

www.fonduri-ue.ro

 

Autentificare


Ai uitat parola?
 

Procedura incarcare rapoarte lunare de activitate

Rapoartele lunare de activitate se vor incarca pe platforma de management al proiectelor de burse doctorale: http://91.206.42.29/DoctoranziUPB/GUI/Login.aspx

Primul raport ce va fi incarcat, corespunzator lunii „Aprilie” in sectiunea „Rapoarte lunare”, va cuprinde perioada octombrie 2009 – aprilie 2010.

Incepand cu luna mai, veti incarca un raport de activitate in fiecare luna.

Pentru a edita un raport lunar, procedati astfel: in menu-ul orizontal, la sectiunea "Rapoarte lunare", efectuati click pe "Adaugare element nou", completati campurile corespunzatoare activitatilor realizate in luna respectiva, selectati luna corespunzatoare si salvati.

NOTA: Va rugam sa completati NUMAI activitatile care au avut loc in perioada raportata!

In acest moment raportul dvs. este "In procesare" si poate fi editat pana cand status-ul se va schimba in "Acceptat", ca urmare a verificarii si acceptarii lui de catre profesorul coordonator. Profesorii coordonatori care au si doctoranzi bursieri POSDRU in anul al II-lea au deja un cont pe platforma si cunosc procedura de validare. Ceilalti vor primi in curand parola de autentificare si vor fi instiintati asupra procedurii de validare a rapoartelor.

Ca regula generala OBLIGATORIE, rapoartele lunare trebuie incarcate incepand cu data de 20 a lunii pana cel mai tarziu in ultima zi a lunii respective. Validarea lor de catre profesorul coordonator se va putea face cel mai tarziu pana pe data de 5 a lunii urmatoare.

NOTA: Lunile aprilie, mai si iunie constituie exceptii de la acesta regula! Platforma va ramane deschisa pana la sfarsitul lunii iunie pentru incarcarea rapoartelor mentionate mai sus (aprilie, mai, iunie).    

In cazul in care intr-o luna aveti de raportat (la punctul 8 al raportului de activitate) articole publicate/prezentari la conferinte etc., acestea trebuie incarcate INAINTE de editarea si salvarea raportului de activitate.

Pentru a incarca un articol, procedati astfel: in menu-ul orizontal, la sectiunea "Publicatii", alegeti tipul publicatiei, apoi efectuati click pe "Adaugare element nou", completati campurile respective si apasati pe "Adaugare inregistrare noua".

NOTA: Va rugam sa respectati cerintele de incarcare a publicatiilor mentionate pentru fiecare tip de publicatie in parte!

La sectiunea „Documente utile”, in fisierul „Raport lunar de activitate” gasiti instructiuni de completare pentru fiecare punct al raportului de activitate.

Actiuni document
Actiuni document
Disclaimer

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Acces platforma

Login

« Aprilie 2018 »
Aprilie
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30