Unelte personale
Locatia curenta: Prima pagina Documente utile

Documente utile

File Model prima pagina teza de doctorat
 
File Model prima pagina teza de doctorat in cotutela
 
File Model coperta teza de doctorat
 
File Conferinta SysStruc '11, 16-17 septembrie 2011, Univ. "Eftimie Murgu" Resita
 
File Programare doctoranzi sesiuni stiintifice aprilie 2011
Doctoranzii aflati la stagiu, la evenimente stiintifice, in strainatate ca urmare a contractului de cotutela sau care din motive intemeiate (ex. medicale) au anuntat ca nu pot participa NU au fost inclusi in lista. Va rugam sa anuntati eventualele erori (inclusiv daca nu va regasiti pe lista, desi nu va aflati intr-una din situatiile mentionate) la adresa de e-mail: oana_ncl@yahoo.com. Recomandare: va rugam, pe cat posibil, sa respectati programarea facuta! Prezenta tuturor doctoranzilor este obligatorie pe tot parcursul sesiunii la care sunt programati! Comisiile stiintifice vor fi alcatuite din coordonatorii de doctorat prezenti la sesiuni, la care se adauga moderatorul sesiunii. Toti coordonatorii vor fi invitati sa participe.
File Template prezentare sesiuni stiintifice aprilie 2011
Se va folosi obligatoriu template-ul atasat, respectand TOATE instructiunile de completare. Fisierul se va salva cu numele: ID5159 Domeniu doctorat_Nume Prenume_apr 2011. Sesiunile vor avea loc in Sala Senatului (Rectorat). In fiecare zi, sesiunea de dimineata si cea de dupa-amiaza vor incepe la ora 9, respectiv 14 cu descarcarea prezentarilor doctoranzilor pe laptop-ul pus la dispozitie, iar prezentarile vor incepe la ora 9.30, respectiv 14.30. Va rugam sa respectati aceste repere orare, precum si ordinea in care se vor face prezentarile, consultand fisierul atasat. Prezenta doctoranzilor este OBLIGATORIE pe tot parcursul sesiunii la care sunt programati! Fiecare doctorand va avea la dispozitie 10 minute pentru prezentare si 5 minute pentru discutii/intrebari.
File Sesiuni stiintifice octombrie 2010_participanti. PREZENTA OBLIGATORIE!
Sesiunile stiintifice se vor desfasura intre 25 si 29 octombrie a.c.. Luni 25, marti 26 si miercuri 27 octombrie vor avea loc in Sala Senatului (Rectorat), iar joi 28 si vineri 29 octombrie in Sala AN214 (Rectorat, Corp AN, etaj 2). In fiecare zi, sesiunea de dimineata si cea de dupa-amiaza vor incepe la ora 9, respectiv 14 cu descarcarea prezentarilor doctoranzilor pe laptop-ul pus la dispozitie, iar prezentarile vor incepe la ora 9.30, respectiv 14.30. Va rugam sa respectati aceste repere orare, precum si ordinea in care se vor face prezentarile, consultand fisierul atasat. Prezenta doctoranzilor este OBLIGATORIE pe tot parcursul sesiunii la care sunt programati! Fiecare doctorand va avea la dispozitie 10 minute pentru prezentare si 5 minute pentru discutii/intrebari. Va rugam sa folositi template-ul pe care il gasiti in aceasta sectiune, respectand TOATE instructiunile de completare, inclusiv salvarea fisierului cu numele indicat. NOTA: Nu au fost inclusi in lista participantilor doctoranzii pentru care s-a emis un ordin de deplasare (la stagiu, eveniment stiintific). In cazul eventualelor erori, va rugam sa ne anuntati la bursedoctorale@cempdi.pub.ro.
File Template prezentare sesiune doctoranzi oct 2010
Fiecare doctorand va avea la dispozitie 10 minute pentru prezentare + 5 minute pentru discutii/intrebari. In cazul tezelor in cotutela, se va pastra mentiunea "(teza in cotutela)" pe primul slide, adaptand exemplul dat pentru cele doua institutii. VA RUGAM SA RESPECTATI INTOCMAI INSTRUCTIUNILE DE COMPLETARE! Fisierul se va salva cu numele: "ID5159 Domeniu doctorat_Nume Prenume_oct 2010" (va rugam consultati sectiunea "Doctoranzi" pentru a completa corect domeniul de doctorat la care sunteti inscrisi). Prezentarile se vor salva pe un memory-stick, urmand ca in ziua programata sa fie descarcate pe laptop-ul care va fi pus la dispozitie. Doctoranzii care finalizeaza prezentarea mai devreme o pot duce d-rei Adina VLAICU sau d-lui Cornel CHIRA (pe memory-stick), Biroul AN001. VA RUGAM SA NU TRIMITETI PREZENTARILE PE E-MAIL! VA REAMINTIM CA PREZENTA ESTE OBLIGATORIE!
File Cerere deplasare externa
Cererea pentru emiterea ordinului de deplasare trebuie depusa cu cel puţin 20 de zile inaintea datei deplasării. Formularul de cerere de deplasare si documentele suport (nota de fundamentare, scrisoare/e-mail de accept/participare la evenimentul stiintific respectiv) trebuie depuse pentru aprobare managerului de proiect. Depunerea se face la dl. Cornel CHIRA sau la d-ra Adina VLAICU, Departamentul de Relatii Publice.
File Invitatie conducatori doctorat Sesiune stiintifica ID5159
 
File Raport lunar activitate doctoranzi POSDRU ID 5159
Incepand cu anul al II-lea al proiectului de burse doctorale (noiembrie 2009), rapoartele lunare se depun, in original, cel tarziu pe data de 25 a fiecarei luni, la Biroul CEMPDI, Rectorat, sala 420, etaj 4. Fiecare raport trebuie semnat de profesorul conducator de doctorat si de doctorand. Exceptie fac rapoartele celor aflati la stagiu, care vor fi semnate doar de doctorand si pe care se va mentiona "stagiu", alaturi de semnatura.
File Acord-cadru de prestari servicii Nr. 9437 din 30.06.2009
Procedura de achizitie centralizata a biletelor de avion a fost definitivata. Fisierul atasat contine Acordul-cadru de prestari servicii. In vederea obtinerii unui pret cat mai scazut, avem rugamintea de a depune cererea de deplasare cu cel putin 4 saptamani inainte. Va reamintim ca cererile de deplasare de depun la dl. Chira Cornel (chira.cornel[at]yahoo.com), Departamentul de Relatii Publice. Va rugam sa comunicati Biroului Achizitii detalii/preferinte referitoare la zborul solicitat (ziua/ora plecarii/sosirii), precum si un numar de telefon la care puteti fi contactati.
File Ordin deplasare interna
Ordinul de deplasare interna trebuie depus cu cel puţin 20 de zile inaintea datei deplasării. Formularul de cerere de deplasare si documentele suport trebuie depuse pentru aprobare managerului de proiect. Depunerea se face la dl. Cornel CHIRA (chira.cornel[at]yahoo.com), Departamentul de Relatii Publice.
File Declaratie de consimtamant
Va rugam sa completati "Declaratia de consimtamant", sa o semnati si sa o depuneti la Biroul Doctorate pana cel mai tarziu marti, 9 iunie 2009.
File Formular inregistrare doctoranzi
Va rugam sa completati formularul de inregistrare in baza de date a proiectului cu toate datele solicitate. Formularul se va salva cu titlul "Anexa E - Proiect ID 5159 Prenume Nume.xls" si va fi trimis d-nei Olga DUMITRESCU (Biroul Doctorate) la adresa o_dumitrescu[at]rectorat.pub.ro.
Actiuni document
Actiuni document
Disclaimer

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Acces Platforma

Login

« Ianuarie 2019 »
Ianuarie
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031